TEMAN

Thursday, June 7, 2012

the ohsem month

Assalamualaikum,

the ohsem month already past. it just a month. a month that i spend as much as i can.
he had  winter break for a month only. but still he decided to come back here. but, it s quite sad for me because i can't spend so much time with him due my class schedule . quite upset. :(

bila menjejakkan kaki sahaja di Malaysia, tempat pertama yang dituju adalah melaka. i tak dapat jemput so he came to see me. *tears*. we just spend about an hour. sebab maktab tercinta nih kena masuk before 7pm oke. jadi jumpa sekejap sahaja.  

kemudian, minggu tu i balik rumah. btw, bukan pergi mana mana pun. keluar untuk cari lappy sebab lappy i rosak and cari  phone. pergi breakfast laksam and nasi kerabu. incik right mengidam. *hahaha, i yang nak makan* just point a finger to you. :p  kemudian seharian pilih phone and lappy. thank you incik right. then i buat muka letih and sedih sebab duit melayang ribu riban. 


minggu kedua pun i balik. seperti biasa lah. dengan assignment menimbun atas meja. tapi still nekad balik. terima kasih sangat untuk kawan kawan yang memahami. i keluar dengan kerja. sambil borak i taip kerja then email to the members' group. inciijk right tarik muka 14 bila i tak berapa nak layan borak borak dia. bila noticed je dia senyap, then i ttp kejap kerja. ahaha. *terpaksa*


minggu ke tiga, i tak dapat balik.ada tuntutan tugas sebagai pelaja guru.  dah sedih seddih. tapi sangat happy tibatiba bila incik right said, i will go there, dont worry. :)
i bawak dia pergi Seoul Garden. makan makan seharian. then dia pulang. oke, i surug dia pergi ambil makanan, tapi dia pergi ambil gambar makanan. *geram* lama tunggu dekat table. hihi. sebab lama sangat tunggu dia PILIH  makanan tu, i bangun then pergi pilih sendiri. LAPAR ok. 


minggu ke empat, sekali lagi incik right datang ke Melaka. so i bawa dia ronda sekitar Banda Hilir.
Panjat A famosa, makan cendol, and tengok wayang. masa ni banyak gambar cantek, ahahaha. :p


dan, minggu terakhir , i balik, sebab cuti sekolah dah mula. hanya ke Midvalley. makan seharian juga. berjalan, makan, karaoke, makan, makan, dan makan. seddikit touching. tapi nothing much kan. :)
i tak dapat hantar incik right pulang atas tuntutan hal keluarga. 


oke bye, 

p/s: pssst.. this coming July is summer break oke. :) can't wait.


No comments:

Post a Comment