TEMAN

Wednesday, May 30, 2012

Stadium Hang Jebat dan Terengganu Trip

Assalamualaikum,
hai hai. oke, intro untuk entri kali nih. hmmm. semester break da bermula. so weehhoooo ! kite cuti. anda anda mcm mn? oke. disebabkan cerita banyak tertangguh. jadi semester break yang ada ni akan digunakan sepenuhnya untuk kupas balik semua cerita yang tertangguh. harap maaf. :) 

semester 5 merupakan semester tersibuk yang pernah dialami setakat ini. hatta untuk menupdate sekeping cerita pun tidak sempat. :)  jadi terpaksa biarkan blog ini sunyi dari coretan mengarut nih. heee..

  1. kita terus ke tajuk utama pada pagi ini. hmm. ingat tak game bola antara Kedah vs Felda FC? . ingat kan. :) oke. i and the gang berpeluang tengok game dekat Stadium Hang Jebat Melaka. hehehe. sebab buat kat Melaka kan. semangat hijau kuning ..dah malas nak tulis. tengok gamba lah.

nih sebelum pergi tengok game. melantak MC D dulu.


nih, kat stadium, masa game dah abis. semangat turun bawah tengok team hijau kuning. even kalah, kita bg support. :)

lepas game terus balik dan tdo. memang tak sempat nak tengok mana bantal ke apa. terus je landing badan atas tilam.  tidoq tak sdaq. esok nya terus balik maktab siap kan RPH and BBM untuk mengajar Isnin nanti. 

Habis je praktikum, kami semua telah bertolak ke Terengganu untuk trip pertama bagi smester ini. kebetulan mereka ini mahu memulangkan kereta ke kampung halaman. alang-alang la kan, i ni pun sibuk follow sekali. mula-mula kami tidur KL dulu, then pagi sabtu terus bertolak ke Terengganu dalam pukul 9. Sampai di Terengganu dah petang. lama rupanya perjalanan ke sana. 

ni, masa malam sampai tu. kat Kg Cina. ape tah nama. lupa dah. muka letih masing masing. tapi senyum jugak  bila bab amik gambar kan. :)


dua gambar di atas ni di Pasar Payang. ni di kedai Habibi Batik. ohsem sgt batik dia. err. geram je tangok.


ni pula kat Pantai Batu Burok. 

oke lah bye. 

No comments:

Post a Comment