TEMAN

Thursday, December 22, 2011

Selamat hari natal untuk semua penganut Kristian

Selamat menyambut hari natal kepada semua penganut Kristian. :) tinggal beberapa hari je lagi Krismas menjema. dan ini juga bermakna tinggal berapa hari je lagi cuti ini berakhir. kembali dalam dunia pelajar guru. cuti semester kali ini cuma di rumah saja. 

dan ini merupakan cuti semester yang panjang tanpa cinta hati.banyak cerita pada tahun 2011 yang akan melabuhkan tirainya tak lama tak lagi. ouh. ! laplap air mata.

ni masa 2009. reunion pertama dengan kawan kawan sekolah rendah. walaupun beberapa orang je yang datang tapi happy. midvalley jadi tempat pertemuan. dan ini semasa midvalley meriah dengan hiasan untuk menyambut Krismas. tak lepaskan peluang mengambil gambar. :)

ini pula. gambar tahun 2010. midvalley juga lokasi nya. masa ni. sudah mula emosi. sedih sedih. sebab cinta hati akan terbang tak lama lagi. sekali pun tak sebut tentang apaapa perkara tentang terbang atau germany. both will cry. so silent is better.
dan ini, 2011. gambar di midvalley juga. tapi kali ni. tanpa cinta hati. dia jauh di germany. sedang lihat air yang beku jatuh ke bumi. gambar nih masa i bawak little cousins menonton OmbakRindu. memang kerinduan. padamkan cerita sedih. kembali kan keceriaan. amiin. bye.

No comments:

Post a Comment