TEMAN

Tuesday, December 27, 2011

sekali lagi

selamat tengah hari ! masa menulis adalah masa tengah hari. jadi salam dimulakan dengan ucapan tengah hari. haih. cuti krimas telah digunakan sebaiknya. bukan pergi sambut krismas oke. abah ambil extra cuti untuk spend masa samasama sebelum semua kembali ke sekolah including me .*bajet budak sekolah lah kan*. 
sabtu. pergi muzium negara saja. bawak adek yang mau tengok upinipin kat sana. ma kata selagi adek nih besar nih. selagi tuh lah tempat tempat sebegini akan menjadi kunjungan utama kami. hahaha. wahai adek cepat lah besar. sudah jemu nih. bagus nya adek nih. semua facts dekat muzium tuh dibaca dan difahami. kalau tak fahan. semua yang ada kat sekeliling akan ditanya dan disoal  hingga dapat jawapan yang memuaskan hati.
setelah jemu dan letih. ma ajak pergi ICt.  walaupun ICT takde ape pun. cuma lampu lampu cantek yang sesuai duduk sebelah dan ambil gambar. itulah yang dibuat sepanjang kat sana. kemudian terus balik rumah. tidur ! bye. :)

No comments:

Post a Comment