TEMAN

Tuesday, December 20, 2011

cuti sehari

salam selasa. lama sungguh tinggalkan belog nih. facebook pun lama tak update. line broadband di rumah sering putus putus menyebabkan mood online punah dan hangus terbakar. sering disconnect dengan sendiri membuat mood hilang serta merta. hari ni cubaan berani nak online. dan, akhirnya ada juga line nih. :) 

cuti beberapa ketika dari dunia web ini beri i ruang tengok movie dengan banyaknya. movie marathon. okeh. kita kembali pada tajuk. Sabtu abah cuti. jadi ada peluang jalanjalan keluarga. so, ma decided pergi meru saje. then, pergi pantai remis. duduk dekat meru sekejap je. singgah makan and round round bandar meru.

setelah jemu dan bosan terus pergi pantai remis. ouh. tibatiba hujan turun. feeling nak duduk lamalama dekat pantai ingat kena cancel. tapi tapi. bila sampai pantai remis, hujan rintik rintik saje. so dapat keluar kereta. dan snap snap gambar. yeeeha !

ini adalah budak nakal dalam kereta. gila dengan jersi Malaysia. :) dan ma. sangat baik hati belanja semua orang satu jersi nih. akibat tidak sabar. this boy tukar baju dalam kereta dan sarung jersi ni. haih. bau kedai masih kuat lagi tuh. :)

dan ini adalah satu gambar wajib bagi setiap vacation yang disertai. :) diambil oleh adek . sangat like. ouh. angel die. view die. super cantik macam model dalam gambar ini juge. pannggg ! perasan .

ouh ! dua dara pingitan dari kiri. manakala yang kanan sekali merupakan mak dara yang turut feeling sama macam anak anak dara kekononnya. hahaha. my mum la tuh.

okeh. letih dah nak fikir ayat apa lagi nak tulis dan taip dalam belog ni. semua gambar ni edit dan buat fade style. tibatiba rasa cantek kan. hahahaha. okeh lah. bye bye. 

No comments:

Post a Comment