TEMAN

Friday, December 9, 2011

Cerita tentang ultimate cheesy Pizza

cerita lapuk dari laman blog i nih dah selalu sangat kan. so, ni antara cerita lapuk berkurun yang akan diceritakan. okeh okeh. ultimate cheesy pizza dari Pizza Hut adalah cerita bulan november dan seharusnya sudah diceritakan. tapi akibat kesibukan melanda mengalahkan Perdana Menteri Malaysia, jadi cerita ini tak terhupdate. *kemalasan melebihi kesibukan*  hehe. 

iklan ultimate cheesy ni sangat mengiurkan dan mengecurkan air liur. *ouh! plis lap mulut2 anda* tapi letakkan tahap kesabaran dalam diri sebab masa tu musim exam melanda. ouh. masa tu bagai emas. sangat dihargai untuk membaca *konon konon nye*.  tapi tapi tapi. membe mengepos iklan di laman Facebook. damn . terliuq. so. decide dengan membe membe keluar jugak untuk makan ultimate cheesy pizza ni. nyummmmmmy ! 

sila lah lihat wahai dunia ! delicious . cheeeeesssseeee pizza tuh. yo. tak boleh tahan wo. sampai saja pizza tuh depan mata. ngap ! 


ni muka konon konon concentrate dengar orang cerita cerita. padahal tangan tuh lagi concentrate dengan camera. btw, lihat lihat. tengok tengok. piring clear ! memang kuat lantak. :p 


ouh, ni mereka yang pergi bersama i. dan ini sebelum sampainya Pizza depan mata. ayu je kan. :0 sekali pizza sampai. tiada lagi tolehan kiri kanan depan belakang. mata tertumpu hanya pada pizza . hahahahaha.


dan. dan. ini. tak tau lah anak sapa. tengah buat kira kira kot kena bayaq berapa nih. hahahaha. :)

dah try, dah cuba, dan dah test. *wei, sama ja maksud perkataan kau guna tuh*  sedap wo. rasa cheese meletup dalam mulut wo. tak percaya? pi try lah. :) bye.

No comments:

Post a Comment