TEMAN

Wednesday, November 23, 2011

Main tutup botol dan masih menang


tajuk nak tunjuk terror. :) auwww auwww. bukan bukan. actually, i masih kagum dengan diri sendiri. lama jugak tinggalkan game nih,. tapi masih boleh main dan tak lupakan skill dia. hahaha. happy lah. dapat peluang main game ni dengan kazen kazen i yang kecik kecik tuh. including my sister n brother lah. jadi i lah manusia paling tua kat situ yang sudi bermain dengan kanak-kanak ribena. you all yang pernah main game nih mesti still ingat betapa addicted nya dekat game nih masa tuh. hari-hari masa rehat mesti plan nak main. or setiap kali abis exam tak kesah mid year or last year. konfem game ni jadi kegemaran untuk main. 
ingat tak? 
game macam ni macam jadi satu trend lah, lepas satu satu game lain plak. btw, back to the story. i main dengan mereka mereka itu. tujuan asalnya tak mau bagi mereka mereka jalan jalan banyak. nak minta suruh duduk diam macam mustahil kanak kanak kan mana boleh duduk diam. so. ni lah cara nya. :) cerdik kan? hehehe. okeh. i jadi player kedua. no what? i sapu bersih sampai game. hahahaha. tercengang lah mereka. hehehe. terror kan. btw, bukan nak bangga diri or ape je yang terlintas dekat mind korang. tapi, i terasa macam skill yang dah lame ditinggalkan tu sepatutnya dah hilang. tapi syukur masih ada. 

jadi, jom korang ! kita main sekali. lepas ni try plak main getah. rumah terbakar ke. zero point ke. ouh. teringat zaman kanak kanak lah. nnt i sambung dengan cerita zaman kanak kanak i oke. kalau ada yang sudi baca lah. bye. see you soon. :)

1 comment:

  1. galah panjang yg..ngn kala kundi..(xtau la pa eja betul ke x)..main kat bwah bangunan hang tuah...

    ReplyDelete