TEMAN

Monday, October 24, 2011

Korean BBQ and Steamboat

cerita ini bakal basi tak lama lagi. jadi sebelum masuk fasa cerita basi baik i cerita kan.:)
with a lovely and sweet girls, we all plan mau keluar melantak di Seoul Garden.
hahaha.. selera nak besar je kan. plan berjalan beberapa hari ke beberapa minggu ke beberapa bulan.
dari sebelum puasa, lajak ke selepas puase lajak ke lepas assignment selesai.
dugaan banyak sungguh. haih. 
tapi disebabkan nekad gile nak  makan seafood. akhirnye dapat jugak.
nak jadi cerita malam before pergi seoul garden ade je dugaan lagi.
suddenly, kena buat presentation untuk mengalu kan kedatangan warga IPG TI ke kampus i.
oh..nanges guling-guling bilik massa tu. frust betol.
tapi nasib baik ade penyelamat. aidil offer diri nak g. thanks aidil.:)

ni half je. 

start makan dalam pukul 2.45 macam tu. dalam 5 ke 6 i baru berhenti makan.
amacam ? terror???? kah.kah. kah. gile kan. makan tak ingat.
member lain dah berhenti sikit-sikit. tapi i. UNSTOP.
cube bayang i makan banyak mana? memang sangat teringin makan seafood dan bbq. steamboat kurang sikit.
bbq tu sedappppp..
better u all try. dan mungkin dah ade yg dah cube kan. mesti u all setuju,
kalau tak setuju selera masing- masing kan.:)


dalam gambar ni si pak photog nya tiada. jadi kurag sorang je. la.
half dari kelas jugak la yang join ni.
happy moments la.
:)

No comments:

Post a Comment