TEMAN

Thursday, October 27, 2011

Dynasty Hotel


Hello korang !. cuti i dah nak abis lah. sedih :'( sob. sob.
cepat sungguh masa ni gerak. nampak sangat tahap kecemburuan ide tuh terhadap masa luang ni. hehehe.:)
cuti ni memang dihabiskan dengan berjalan sakan. 
3 hari i menginap di Dynasty Hotel, KL. mesti pelikkan.
bukan jauh na rumah i nak ke KL tu. half an hour je pun. tu pun kena tidur hotel ke? hehehe.
oh. tak.tak. actually, i mendapat mandat daripada The Queen dekat rumah minta temankan my aunt tidur kat situ. sebab ape? she needs to attend a course. 
so, my sis and i la kena teman. beside, i tau jalan dekat KL compare to my aunt yang dari penang tu.
my dad kena kerja. so tak dapat nak hantar and amik.
first day, i minta teksi tu hantar my aunt. then, bila dah abis course, we all berjimba dekat Jalan TAR. sesakan nye.:)
hehehehe. ape lagi la kan. India sedang shopping sebab nak raya, we all pun join berkaki kaki la. 
kah. kah. kah.
second day, just stay in the hotel. malas nak ke mana mana.
third day terus check out. then, lepak dekat Taman Titiwangsa before hanta my aunt ke Hentian Djta sebab die nk terus balik penang. 
so sekarang, cuti tinggal 3 hari je lagi haih..:(

nota kakitangan: buku tak baca lagi. tak sedar ke dah nak exam ni??ha !!!!!

No comments:

Post a Comment