TEMAN

Tuesday, September 13, 2011

Melaka dan Dia

Salam semua. moga hari ini lebih baik. :) hari-hari di sini membuatkan hidup tambah serabut sengan segala macam kerja yang tak sudah-sudah. haih,, banyak benor ngoje nye. tapi, masih menyempatkan diri pulang 
ke rumah setiap minggu. [ni bukan kes rindu nak tidur bawah ketiak ma]
tapi bosan nak mengadap bilik 4 penjuru setiap masa.
dengan hari minggu yang bosan.
baik balik mengadapap muka ma dapat  makan best 
jimat duit makan untuk 3 hari tau ! [gile kedekut kau nih] hahaha.
 okeh, baiklah, kembali ke Melaka. tanah sejarah untuk pulang ngadap roomate yang cun semula.
hahahaha.. dengan gembiranya, i balik naik kereta oke. hehehe.
bukan bas delima ke, transnasional ke, KKKL ke. no. no. no.
kereta lah. kau nih. kereta yang ada 4 tayar tuh. tau dah kan. =P

mama incik Right sudi tumpangkan i yang berat nih untuk memenuhkan muatan keretanya.
terima kasih aunty !
owh. tak lupa untuk incik right saya. terima kasih juge.:)


ni tempat yang dituju setelah jalan ke maktab kesayang dikenal pasti. hahaha. apsal skema na ni. bangunan merah banyak-banyak. keliling. jalan jem. cuma kami lupa nak bawak roti ke biskut ke nak lantak dengan jem kat Melaka ni. heheh. selain niat hantar i, nak bawa adik incik right jalan-jalan hilangkan stress nak exam. UPSR semakin dekat masa tuh. masa masuk kereta, terkejut tengok die rajin study, kalau i, takde la jawabnye. malas !



ni gamba yang disnap oleh tgn incik right sendiri rasenye. kami mana ade lagi photographer terlatih untuk snap gambar i nih. so, dengan khidmat tangan sendiri, snap lah kau berapa banyak pun yang kau nak. ade orang kesah ke? tangan kau kan. bukan tangan orang. =]



hai hai haii.. tengok lah muka tuh. senyum leret sampat pipi. pipi jadi kembang-kembang. hidung jadi kemek ditarik dek pipi. ha. sah lah ! i gemuk macam tu. benci. benci .benci. nampak benor kerendahan i tuh. perlu cari heels 6 inc macam ini. baru orang kata. haih. tinggi nya kau nih ! kah. kah. [last-last terplecok baru padan muka].  

oke, inilah adek incik right. muka same. sure anda-anda boleh cam dan dapat kenal pasti ni adek incik right kan. kan? sila tengok dengan jelas dan betul-betul. nak sama tinggi tuh. mana boleh. mana boleh. akak kena pakai heels macam ni baby. hehehe..:)



masih sempat pose sebelum makan. 


hanya kami yang pandang camera. 
terima kasih banyak-banyak. 
jauh menghantar. sampai demam-demam semua orang. 
get well soon.
sekian.:)

2 comments:

  1. love u cyg,...kami semua sronok dapat hantar cyg..2-3 hari x abs ckp pasal trip tu...walaupun kejap..tp bermakna...:)

    lepas papa berbincang ngan mama pa...mama pa ckp kalau ade peluang next time, kitaorg nak overnight kat melaka..boleh pergi bnyk tempat lagi,mcm river cruise ngan kedai seafood yg sedap tu..:)

    orite x yg...kitra abs kn weekend jalan2..:)

    i love u more and more every single second sayang..:)

    ReplyDelete
  2. sweet bebenor ,, ;p
    cepat2 kawin ea kak mira ,, cian abg afiq tgu lame!
    huhu

    ReplyDelete