TEMAN

Tuesday, August 16, 2011

Lovely Saturday

selamat pagi. bangun awal hari ni. ! setelah sahur, terus mengemas bilik. ouh. mood rajin datang menjengah tibe2.
sangat happy pagi nih. yeayy! badan rasa sihat, kepala dah tak sakit. tidur sudah cukup.
hari2 hectic ku sudah berakhit. ergh  mungkin la kan.:)
ape yang hectic sangat ye? hihihi..
Sabtu datang menjengah lagi. sabtu lalu. sekali lagi i keluar dengan incik right.
sejak dua tiga empat menjak nih. entry sering tentang incik kesayangan. sementara die ade di malaysia.
ini lah kerja i. menghupdate segala cerita, aktiviti yang kami buat.
kembali pada cerita tadi. Sabtu lalu. kami ke The Garden.
tak de ape pun yang dibuat. cuma kali nih. die temankan i shopping plak. cari baju untuk adik-adik untuk raya ni. :) 




then, i gerak ke terminal putra. untuk dating dengan my girls. much love..
miss them so much. u know !.
ergh..muahhx.
i pergi rumah nana. janji mau buka puase same-same. 
then, met my girls. arrrgggghhhhh!
sangat rinnndu kamu semua tau..
dan. ini lah my girls.:)


love u every single second papa.:)

No comments:

Post a Comment