TEMAN

Wednesday, July 27, 2011

He s back

Namaste. :) nampaknye otak i semakin lembab untuk berfikir mencari kata-kata yang best untuk dipost di blog kesayangan bagi menjadi tatapan followers sekalian. harap maaf.
otak karat ini perlu diasah semula. hehehe. tapi, even semakin jarang meng-post entry, i tetap ingat u all. much love. <3
anyway, takmau berceloteh panjang untuk intro semata. back to the tittle. he s back.:) *big smile*
senyum ke telinga. selepas 7 bulan, dia balik bercuti. oke. bawah ni merupakan gambar pertama yang i snap selepas a few months tak jumpe. di Terminal Bersepadu Selatan. even the place was different but the feeling still same. :) incik right menjemput saya semula. thank you !


then, on Saturday, plan mahu tengok incik Harry di wayang. tempat? as usual, Midvalley.:) 
emm.unlucky, ticket fooly booked. haih. incik Harry nape u fames sangat ni. 
tapi. tapi. tapi. we got the premier ticket at GSC the Garden. hihi.
dapat jugak.:)  then makan. makan. makan. dan, i makan sangat banyak. errr.plan diet tuh i terlupa. hahaha. jadi melantak dengan kenyang tanpa hirau keliling. nyum.nyum.

oke. nak balik pun. incik right die sangat gedik nak menghantar. padahal baru bangun tidur tuh. 




other half <3

No comments:

Post a Comment