TEMAN

Sunday, July 31, 2011

saturday lagi

selamat petang :) ergh.
cerita ape lagi yang i nak kongsikan dengan u all ni.
minggu ni. sekali lagi, i balik rumah. dan sekali lagi juga berjumpa dengan incik right.:)
kali ni, kami ke the curve. i temankan die cari baju dekat brand outlet,ikano. 


my other half

kena nyorok-nyorok. sebab i gemukks. menci.




sangat suke :) senyum nampak gigi.


andai dia jodoh ku. dekat kan dia pada ku. andai dia bukan jodoh ku, jauhkan dia daripada ku. =)

Wednesday, July 27, 2011

He s back

Namaste. :) nampaknye otak i semakin lembab untuk berfikir mencari kata-kata yang best untuk dipost di blog kesayangan bagi menjadi tatapan followers sekalian. harap maaf.
otak karat ini perlu diasah semula. hehehe. tapi, even semakin jarang meng-post entry, i tetap ingat u all. much love. <3
anyway, takmau berceloteh panjang untuk intro semata. back to the tittle. he s back.:) *big smile*
senyum ke telinga. selepas 7 bulan, dia balik bercuti. oke. bawah ni merupakan gambar pertama yang i snap selepas a few months tak jumpe. di Terminal Bersepadu Selatan. even the place was different but the feeling still same. :) incik right menjemput saya semula. thank you !


then, on Saturday, plan mahu tengok incik Harry di wayang. tempat? as usual, Midvalley.:) 
emm.unlucky, ticket fooly booked. haih. incik Harry nape u fames sangat ni. 
tapi. tapi. tapi. we got the premier ticket at GSC the Garden. hihi.
dapat jugak.:)  then makan. makan. makan. dan, i makan sangat banyak. errr.plan diet tuh i terlupa. hahaha. jadi melantak dengan kenyang tanpa hirau keliling. nyum.nyum.

oke. nak balik pun. incik right die sangat gedik nak menghantar. padahal baru bangun tidur tuh. 




other half <3

Wednesday, July 20, 2011

Saturday-licious !

love. love. love. love. love


nampak gayanye semakin lama i tinggalkan blog kesayangan ni. rinduuuuuuu nye belog nih. oke. akibat telah tinggalkan belog kesayangan nih. jadi mesti banyak ceritakan. ouh..banyak sangattttt.. jap2 i kire oke. :)
hihihi.
oke. 9 julai 2011, saturday.! me ade family day dengan all family members side ma. love. love. love.
where? Malacca only. so, i secara tidak langsung telah menjadi pemandu pelancong untuk mereka. hahaha./ terror? of course ! yeay! anyway. we all book the a famosa villa. ergh ! service die teruk. benci ! and i telah nekad call manager minta bersihkan swimming pool. geram. kanak-kanak dah excited mau terjun dalam swimming pool. tapi it s dirty. eeuuuwww.. kalau ada borang soal selidik konfem i bagi low mark oke. but, the rooms was superb. awsome ! sejukkkk. gigilll. gigilll. there are 5 families.:) mine, pak chaq's, pak lang's, acu's and the head of the family tok ayah's. great right!:)

berjalan-jalan sekitar melaka tengah saje. sebab this area je yang i super expert. ceh ! perasan.






River cruise staff.;p kazens and aunt.
love. love. love. love and love





errr. light terlebih. semua over putehs la.;p


taming sari tower. :) gayat !


much love. the head of this lovely family.

model tingkap. sila minta autograf !



Friday, July 8, 2011

Lari-an -kawen-an

1 Murid, 1 Sukan, 1 Malaysia.
hari  nih kena lari-lari. sape kate cikgu tak kena lari.
1.5km tau.:) walau dah lame tak lari2. kurang pancit la.hihihi.
ergh. tp , maaf.takde gamba lari2.cume ade..:)

ni gamba setelah kejadian berlaku.haha. 




kemudian, kami keluar ke kenduri kawen.:) kawen-kawen. 
err..rase nak kawen jugakla tengok pengantin muda belia macam tu.emmm..:)

me? tak pandang camera.-,-"

ni baru pandang.=0

pelaminan.=,=


oke. ni faveret picture..