TEMAN

Tuesday, May 3, 2011

Thank You. I terharu tau.! Sayang U lebih2 macam2 ni

oke. tajuk entry panjang berjela supaya dapat tunjuk i gila terharu dekat u tau. u buat i touching lebih-lebih la.:) anyway, guys, this post is not for my super duper lovely boyfriend oke. [kamu post untuk kamu nanti ye]. but this one is for my sayang ILHAM. for what reason? teka cepat.! oke, fine, u all semua tengah malas nak guna otak kanan dan otak kiri untuk teka kan. jadi i dengan baik hati nak bagitau la nih. sila la dengar baca dengan baik. She has changed her header. and why the header is so special to me because it was dedicated to me.:) i suker header u tau. nampak sangat i cantik kan..kah3.! anyway, sila la view blog dia untuk menyaksikan header yang awsome itu. klik je ni ILHAM.


and. one of my friend baru saje join blog nih. u all boleh follow die jugak.Nadia. she s awsome too. boleh view mereka2 ini untuk melihat kawan2 i..:)






thanks readers.!

No comments:

Post a Comment