TEMAN

Wednesday, April 13, 2011

Demand

Rasa diri jadi makin demand. demand untuk semua. demand attention, demand things. emm.. serik mungkin. sebab selau jumpa or dapat kawan yang datang bila dia susah. yang datang bila dia ada masalah. bila semua settle, i ll leave behind. dalam semua perkara macam ni la jugak akan berlaku. sometimes discussion make things go worse than before. sebab tak semua perkara orang boleh terima kan. sebab tu i choose silent is better. tapi sakit la. sakit sorang2. tak de sape pun tau. jalan terakhir, jauhkan diri dari semua kawan jenis ni. pilih yang membahagiakan, yang boleh berkongsi cerita. walaupun bukan semua yang dikongsi. 


mulut boleh cakap apa je. boleh cakap sayang beribu kali, boleh cakap setia berjuta kali, boleh cakap u ll b the last one for me, boleh cakap kau lah yang terbaik yang pernah aku jumapa.. tapi tu lah mulut. perbuatan, tingkah laku  yang akan tunjukkan sama ada semua tu betul atau tak. dulu sgt sensitif. tapi berubah jadi keras hati. sebab serik. mula pentingkan diri sendiri untuk semua benda. serik....


i m going to put a fullstop. bye..  

No comments:

Post a Comment