TEMAN

Wednesday, March 23, 2011

Sayang kamu tau.

dah mula rajin nak berblog balik ni. padahal kerja belambak ni ha.tapi kalau tak tulis rasa tak lengkap plak hari-hari i..hahahahaha..mood rajin datang dekat blog je..rajin buat kerja??hampeh.! oke..untuk hari ni, just nak share apa yang i buat before i holiday hari tu..malas nak tulis banyak2..so, jom layan gamba kat bawah ni..:)





    
sayang kamu


i buat ni guna blok2 huruf yang ada kat kelas pendidikan khas. first time masuk excited sangat.over tol.!macam budak-budak baru nak belajar ABC  ...hehehe...
orang maybe tak pandai nak cakap depan2 orang sayang kamu,
orang maybe tak pandai bagitau kamu apa yang orang rasa,
orang maybe tak pandai nak bagitau kamu yang orang rindu,
tapi cuma satu,
hanya kamu yang ada untuk orang.
kamu yang pertama dan insyaAllah yang terakhir.

3 comments:

  1. sweetnye mira n afiq ni..
    t kawen, jemput wa k..
    :)

    ReplyDelete
  2. papa cyg kamu jgk cyg...
    syg kamu sgt2...
    sweet nyerrr...:)

    ReplyDelete
  3. nurussalwa: thanx wa..jmput2..rumah dekat je..syarat blk mas dulu..sbb tak leh buat kenduri kt NZ..:)

    papa: wekks..:p

    ReplyDelete