TEMAN

Monday, March 14, 2011

Holiday begin

Hai guys..miss this blog so much..lame tak update any stories for u all kan..sorry k. i busy with assignments, projects, and PBS. everything must be done in this two weeks. ouh.!struggle nye minggu ni. but i tetap try cari masa untuk update.banyak aktiviti i yang i tak dapat update. i will do it slowly..at least u all know kan..emmmmm..[buat2 muka kesian]..okela..i dah start cuti pertengahan semester. seminggu sahaja = tujuh hari...aih.....sungguh2 sekejap sahaja cuti ini. rasa malas2 mahu balik Melaka untuk study2. tapi apa kan daya i...
i already at home for ten days. tapi, ada PBS di SK Seri Kundang. Lima hari je. so secara tepatnye i akan berada di rumah selama 16 hari. tapi lima hari tu tak rasa sangat duduk rumah. sebab hari2 i kena bangun awal pergi sekolah. Cikgu kena siap awal2 tak mau lambat sampai sekolah.hihihi..selama lima hari ulang alik dari rumah sekolah, sekolah rumah..ohoho...letih oooo...tapi semakin cekap driving.yeeeeayy..!

kat bawah ni gambar2 di sekolah. tapi i malas nak edit and susun ikut hari.
so, u all tengok je la...:)

2nd in school

fourth day in school. i m wearing kebaya. future in law bagi..:)


third day in school. in turqoise with beah.



first day. in the car actually.tgh drive tapi berani mati pandang camera.bajet pro kan.




first day in school. tengah tampal numbers from 1 to 50 on the wall. cikgu berdedikasi ni..caya la..!


gambar untuk hari ke lima i tak masuk dalam lappy lagi..hehehehe..nnt bagi u all tengok k..:)
thanks reading this entry..



No comments:

Post a Comment