TEMAN

Friday, March 18, 2011

Cuti tak engat.!


Di kala kawan-kawan lain tengah stress dengan assignment yang belambak-lambak, i dengan bangga dan rasa tak susah hati..boleh g berjalan-jalan tanpa pk pasal assignment.hahahaha.wak lu la ekau ni..tak tau ke benda2 tu semua kena submit after cuti ni..ingat cuti berapa lama sayang oi..seminggu je..hari ni dah jumaat.sabtu........dan..dan.......dan....dan.........................argggggggghhhhhhhh..!

AHAD..! ooouuhhhhh..tak buat lagi kerja..uhuks.![nangis guling-guling dulu]

oke..sekarang i sambung balik..kerja-kerja tu semua i semangat nak buat.tapi sebab die banyak sangat.i tak tau nak mula dari mula..hahaha.[boleh terima kan alasan tu]..ade den poduli??hehehe..kalau dah malas tu tak tau la nak kata apa kan..tapi sebab i ni nak jadi student yang berwibawa [ceh,ayat poyo nampak] so, i buatla sikit2..kui.kui.kui..sikit je la..:)

untuk dua hari berturut ni, ma sudah plan mahu jalan-jalan bawak adik yang super manja and gediks tu.dia cite2 mau g MUZIUM POLIS.haiyak..adik.!ingat ape la cite2 kau.upenye g muzium polis tu..bagus2...


tapi.kakak die ni ajak ma gi I-city dulu..budak jakun ni tak pernah gi lagi..mau tengok ape rupe pokok lampu-lampu yang dikatakan itu..ouhhh...nak masuk tempat camtu je kena RM10 satu kereta. haiyoo...mahal oooo...tapi..masuk juga...hehehehe..:)





itu muka excited we all..then..see u next entry oke..:)

No comments:

Post a Comment