TEMAN

Friday, March 25, 2011

Berdua je

oke..i nak post entry ni secepat kilat..[boleh kah??]...sebab mata dah kuyu minta dipejamkan..jadi nak tulis cepat2..hehehehe.lagi pun malam ni dapat peluang tidur awal.bukan selalu tau..kebetulan tak skype dengan atuk malam ni..i pun mau tidur awal..hoorayy.!

oke entry ni pasal keluar berjalan-jalan dengan adik di Jalan TAR..syurga shopping untuk i la...oke,,sebab malas nak pk banyak2 dengan mata yang mengantuk ni...jom lah tengok gamba kat bawah..


ni dalam kereta..on the way ke KTM.abahn and ma yang hantar..



oke,ni kat depan LRT .sempat lagi berposing..:)


ni la adik i,arissa..oke,,i tau ape yang u all nak cakap..i pendek kan2??hahaha..


dalam toilet bank negara


bagi peluang dia plak posing.i jadi camera woman..
ma kata..korang dua orang je pun boleh jadi kerje ek...hahahaha...nak buat macam mana..gamba tetap gamba..tak kira la i ni cantik ke tak..tak peduli punye..:) pergi jalan TAR tu ada tujuan sebenarnya. mencari buku BM yang nak digunakan sebagai rujukan untuk buat assignment..sebenarnya buku tu dah ada. tapi dengan bagus dan jayanya buku tu telah ditinggalkan di atas rak kat Melaka..cayala..boleh pula lupa yang ada assingmnet guna benda alah tu..[tua upenye aku ni ha]...then,,paham2 je la bila dah sampai Jalan TAR..apa lagi i buat kan..bershopping sakan la gamaknya..plan asal cuma beli buku..tapi, bila balik rumah:::::: buku ade, tafsir Al Quran ade, moist chocolate cake ade, tudung satu ade, kerongsang pun ada..tengok2..!!!..dah kata dah..pantang betoll..tafsir tu i beli sebab Quran Hijau kesayangan saya dah hilang..sedih tangkap syahdu tau...melayang duit aku tau..:(  emmmmmm.....


okela...cau cincau...tidur jom..zZZZZzzzzzz..nite2...

3 comments:

  1. tunjuk la sket gamba yang cyg beli2 tu yg...:)

    ReplyDelete
  2. ohhhh, rumah no 2 aku jugak jln tar tu. :)
    nanti boleh kita shupin sama2 ye.

    ReplyDelete
  3. papa: takde..;p
    am: bulleh2..kite call ea..:)

    ReplyDelete