TEMAN

Sunday, February 13, 2011

Tenangla

hai dearest..!
semalam i keluar outing. jalan2,,shopping2, makan2..[padahal duit bukan ade ni]..tapi gaya macam banyak duit. pergi JJ Melaka yang besar ni. owh..i terbeli satu baju kurung and sepasang wedges..TERBELI oke..hiiiii..then g makan2 dekat Pizza Hut..[see.!bajet banyak la duit tu]..actually i taknak makan kat Pizza sebab memang tengah jimat2 ni..tapi my friends tu sudah plan2 mau makan sedap hari tu. i ikut je la..menangis2...

then i pergi Tesco.beli barang dapur.segala barang yang diperlukan la...agak melayang jugak la duit tu..haih..tak beli,semua barang tu nak guna..terpaksa..[sila senyum]..dari Tesco, i pergi kedai basikal.mau tengok2 basikal. bukan tengok je la, i beli jugak la. mau guna pergi BISA nanti...sekali lagi..hangus duit den..haih...[peluh2]..sekelip mata i boleh spend 5 rat dalam setengah hari..emmmmmm..

i balik dekat pukul 7 petang. mandi, kemudian i online..register Cimb clicks....sekejap je..then i pergi berjalan-jalan ke bilik besties..last2. i tertido dekat bilik die sampai pukul 3 pagi..huhu..bangun terkejut..tengok jam dah pukul 3..bangun cepat2..balik bilik sendiri.
i tengok lappy, takut Incik Right online. tapi takde..sebab lappy dah lame on, i off kan la..tak boleh tidur dah..so, kemas2 bilik..susun2..lap2..sapu2..tadaaaa..bilik bersih berkilat lagi harum..:) pukul 6 i online balik..dan Incik Right online. tapi.......i plak macam moody.nak tak nak je cakap..[tula..pendam2 lagi].

2 jam lebih i skype. dengar Incik Right cerita pasal line phone and plan mau beli smartphone, juga pasal hari dia berjalan-jalan di Manheim..lepas tu, dah mula la i nampak die tersengguk-sengguk depan lappy..ngantuk.! mula-mula semangat je nak stay up..tak mau tido la konon2 nya..tapi dah ngantuk begitu rupa.takkan i nak tahan die tak mau bagi tidur. i suruh pergi tidur. i nak g mandi. lagi pun letih kan berjalan-jalan. pergila. i tak tunggu dah dia cakap ape, terus offline then pergi mandi. sedih..tu je,,i bukan marah. sedih..kalau nampak dia tidur lagi sedih.baik suruh dia tidur. i pergi buat benda lain. i tak cerita apa2 pun dekat dia sebab hati tak tenang kan. rasa sedih tu cover semua..i mandi lama2..lupakan dulu..

k la..bye..:)

No comments:

Post a Comment