TEMAN

Monday, February 7, 2011

Ntah.ape rasa ntah

wei..wei...i stuck kat mana ntah ni...dunia mana ntah i pergi ni...woooowww..!emosi terlebih.benci tol duk dalam dunia ni..nak keluar boleh tak..tolong i cari jalan keluar boleh? macam main game mazing tuh...ngeee..~

oke..fine la..i penat + letih + mengantuk melampau = emosi terganggu rasa nak je cekik sesiapa sekarang ni... uh..ade yang nak offer diri untuk dicekik tak..confirm2 tak de la kan..ape ntah i rase ni. geram ade, benci ade, sedih ade..happy??? dah terbang bawak dek angin yang lalu dalam bilik ni tadi agaknye..so,,happy takde dalam minda ke, hati ke, jantung ke, hempedu ke...takde...yang ade sedihla..sedih bermaharaja lela..ni la padah suka sangat diam2..tak citer pape kan...ni la rasa..errgghhh.!

oke..dah la..lepas geram dah..nak nangis cam baby dalam bilik tak boleh..roomate tersayang setia duk dalam bilik ni..i kan malu nak nangis2 depan orang ni..ni la..u all baca confirm kate i ni tak sihat kot...

dah la..tidur jom..nite...bye..

No comments:

Post a Comment