TEMAN

Saturday, February 5, 2011

Non

esok i dah kena balik Melaka balik..kalau tak nak tak boleh ke??..emmm..tiket bas pukul 3 petang..kalau ada yang lagi lewat dari masa tu konfem i beli..tapi dah habis..sgt2 tak nak balik..i nak duduk rumah je..tak nak keluar..duduk dalam rumah..abah kata esok keluar awal takut jalan jam..i kena bawak roti la macam ni..:)) [big laugh]....barang dah siap kema..baju dah siap gosok..mata je tak nak tidur lagi..nak tunggu tapi ...rasa dia tak online malam ni...so i layan Korea la..skype tetap on...memang nak skype pun tak de mood..mood dah lari..i kejar tak dapat la..u all tolong kejar balik...tak mau balik! dengan ma pun i moody..ouhhh..tadi ma noticed mata i merah2 macam nangis...haila..langsung tak pandai cover la...i cakap baru bangun tidur..mana ade nangis..;p wekkk..[tipu sunat] nanti ma risau..so baik diam...

emm..semalam kawan dari sekolah rendah datang rumah i..ade la dalam 7 orang..and semua nya lelaki...sape ea?? Rafidi, Azim, Riduan, Faizul, Aisamuddin, Asraf and Syafiq...ape mimpi dorang datang pun i tak tau la..dulu2 tak pernah pun datang..Azim tu jiran lama..so no wonder la dia datang..ma and abah pun kenal dia...Aisamuddin pun ma and abah kenal..sebab selalu jugak jumpe..lagi pun kami satu tadika...yang lain2 tu..pelik sungguh bila nampak muka...ade la dalam 9 tahun kami tak jumpe...tapi kan...dorang datang rumah i..i hidang makan je..borak??? u all ni..takkan tak tau i plak...heheheh..dorang tanye sepatah, i jawab sepatah la..dorang tanye 100 patah,, i jawab satu patah je..hehehehe..lebih2 tu,,ma and abah backup..heheheh..tak pandai la...

kla.. i nak sambung tengok Korea balik..nnt jumpa u all lagi..bye..:)

No comments:

Post a Comment