TEMAN

Saturday, February 19, 2011

JJ Melaka and basikal part 2


me and baiah..:)

me and mereka.
tengah cari kasut untuk dinner ni..
banyak mahal kasut mereka ni..
i beli jugak.tapi murah je..:)

i admire this beg..polo..
ergh/..tapi harga die i tak mampu beli sekarang
kena tunggu dulu.lagi pun still ade banyak handbag lagi yang i boleh pakai.
(ayat sedap kan hati) hehehe..mau jugak nanti.

in front of shoes..
gila kasut kami ni..semua kedai kasut we enter.
dan semua kasut kami try..:)



lunch time..:)
Pizza Hut jadi pilihana mereka.
i follow jek..

The bun in the chicken soup.
incik right sgt pelik tengok i makan macam ni.
padahal biase je kn..


kat depan kedai basikal. pakcik tu la yang hantar kami kat sini..
borong ramai2.


ni antara basikal yang jadi pilihan hati..
i pilih biru tu..:)
RM210.00
bling2 mata time bayar.



me and my bike..huhu..
i naik ade gaya anak gadis zaman dulu kala
yang gila sweet.dah la naik pakai baju kurung plak tu..
sangat sweet..wink2*

*muka kepenatan lepas dah berjaya habis kan duit sekelip mata..
stress ooooo...:(




1 comment:

  1. :),,pelik la...
    mkn mcm tu...
    papa xpernah tgk pun...

    ReplyDelete