TEMAN

Sunday, February 27, 2011

Done. Well Done. Great job!

tahniah..tahniah..tahniah..!

tahniah untuk semua classmates..u all did a very good job.kerje kita selesai. adik2 pun terhibur.sampai ade yang nangis time kita nak balik. tu bukti korang semua buat kerja terbaik. BIG kita selesai. yeay..! ouh..tapi jangan lupa buat report oke..

emmmm..1st impression bila sampai sekolah tu, semua tak senang hati.aura takut tu lebih2. tapi bila program mula je, adik2 ni sporting je. dorang bagi kerjasama yang baik. komitmen dorang tu kalah kita ni. dorang ni macam anak-anak biasa je. cuma dorang buat satu kesilapan masa lampau sebab dapat tekanan pelbagai pihak. dan korang jangan tak tau, adik-adik kat situ pandai2 tau. ada yang UPSR excellent.tabik spring ooooo..!

apa2 pun, kakak2 doakan adik2 berjaya lepas keluar dari sana. teruskan hidup macam biasa. jadikan pengalaman lepas tu sebagai pengajaran dan pedoman untuk terus hidup. ingat pesan kami. kalau ada jodoh dan rezeki kita jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment