TEMAN

Thursday, February 24, 2011

Cantikkah anda?

it s bothering me..jiwa kacau tol..oke2..satu benda dalam hidup aku yang aku rasa aku tak boleh kena benda ni. orang cakap tak suke aku., aku akan pk ape sebab tak suka aku sampai aku jumpa sebab dia. kalau aku rasa sebab die tu macam logik die tak suka.aku ubah perangai aku tu..tapi kalau sebab die tu akibat dia tak kenal aku sape.tu buat aku rasa geram. den, lantak ko la ape ko nak cakap.mulut ko bukan boleh tutup even guna penutup tempayan.

helloo, don t judge a book by its cover.

erghh..ape la masalah ko..pengkritik memang sangat hebat bila kita bagi peluang kritik orang lain.tapi bila ditilik dan diperhati diri sendiri pun tak betul. cermin diri tengok salah kita baru tengok salah orang. jangan semua tuding jari pada orang. 1 jari kita tunjuk kat orang. 4 lagi terah pada kita. cuba pk baik2.aku pun bukan baik sangat. bukan cantik mana. kalau tengok profile aku, terang2 aku bagitau short, ugly , dull..tak de aku sorok aku ni tak tinggi.. tak lawa macam diva,dan tak ramah tamah..dari awal blog tempat aku cerita apa yang aku rasa aku tak cerita dekat orang lain. secara bercakap. pendiam tu aku.ni je cara aku. salah aku ke. dalam ni je pun aku jadi minah perasan..

ok..sorry la kalau tak suke..minta maaf banyak2..

1 comment:

  1. hinweise (notes): kalau x ske...jgn bace blog nie ok...

    ReplyDelete