TEMAN

Friday, February 25, 2011

Ada rasa Gementar.

subhanallah..emmmm..ade rasa gementar dalam hati..mau tak boleh tidur malam ni. takutnya..emmmmm...esok, my class has BIG or Bina Insan Guru. This time we all decided do BIG Fasa 3 at SK Tunas Bakti, Melaka. a girls school. program yang dirancang untuk adik-adik kat sekolah ni macam motivasi sikit. tapi bukan we all yang bg talk tu. kami jemput warden Henry Gurney School. so, we all created a lot of games to let them feel fun not stress. i m sure all children hate talks very much..[macam kate diri sendiri je ni]..hahahhaha..especially orang macam i ni la kan. yang buat i rasa gementar ni sebab girls in that school adalah mereka yang menerima hukuman tahanan sebab melakukan jenayah. sama ada besar atau kecil.kebanyakkannye, melarikan diri dari rumah dan sebagainya. masa i pergi tengok, girls ni baik2. sopan2 semua. cantik2..i doa adik2 akan berubah nanti..emmm..tapi i tetap takut. first time nak jumpa dan bercakap dengan adik-adik ni..

doakan semua berjalan lancar esok..

picture of the day.:) i google,then found this camera..
tak cantik, tapi function die cantik.!ouh2...tak boleh2,,tak cukup duit mau korek..:(

2 comments: