TEMAN

Sunday, January 16, 2011

Sunday -ness

owh...cepatnye..aik..betul ke ni???ehh...i mimpi kot.....Sunday dah jengah kan muka rupanye..i ingat masih khamis ke jumaat ke..ouwh...maknanya,hari ni last holiday for this weekend...haila..cepatnye..i mahu ganti tidur-tidur yang tak dapat dicukupkan untuk beberapa hari ni...ala,ala,ala....emmmmmm.....takpe2..i tunggu next weekend untuk ganti la...:)yeay..!

sunday untuk kali ni amat lah bosan..roomate dengan rajinnye telah ke library...ouh..dan i masih di bilik,,memalaskan diri atas katil nan keras ni..makan??????soalan biase tu....a cup of hot vico and a piece of biscuit..hehehehehehehe...ni la makanan ruji untuk i...nasi??????????????????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhh! i tak mau...i muak...i bosan..[spesies ape la budak ni]....heeee..tapi..akibat dipaksa roomate yang rajin tu..i makan jugak nasi tu sejemput...heeee...

ngeee~,,pagi tadi i skype untuk beberapa ketika dengan Incik Right..kejap je..sebab die pun duk urus hal temapat tinggal and his roomate yang demam..kesian kamu..tapi,,orang still geram tau....need u la.....emmmm,,tibe-tibe massa skype pagi tadi connection kat rumah die lost...tak dapat la nak skype sampai ke pagi..bak kata die la...takpela..lain kali ade lagi....

oke...jom makan..i lapar la tengok jacob depan mata ni..:)

No comments:

Post a Comment