TEMAN

Saturday, January 8, 2011

Sementara


Semester ni, i ade sembilan subjek. semua berkaitan dengan course i. Pemulihan. Alhamdulillah result untuk semester lepas agak tinggi jugak. tak sangka boleh dapat pointer. kalau di universiti maybe dah dapat dean list. tapi kami kat sini tak de dean list tu. hanya kepujian untuk diri sendiri untuk perform yang terbaik. tahniah jugak untuk semua classmates. Korang success sangat. oke, semester ni dah mula since 3hb Januari 2011. maksudnya dari hari Isnin lagi. dan jadual pun dah dapat.

Isnin - dari 8.00 pagi sampai 4.30 petang [sekali dengan kokurikulum]
kelas i terlibat dengan unit uniform KRS. macam tak percaya. asalnye dapat pengakap[best tu] tapi ade plak yang tak puas hati.biase la manusia ni. tak penah puas hati dengan apa yang ada.

Selasa- dari 8.00 pagi sampai 1.00 petang.

Rabu- dari 8.00 pagi sampai 1.00 petang jugak.

Khamis- dari 8.00 pagi sampai 3.3. petang.

Jumaat - dari 8.00 pagi sampai 12.30 tengah hari.

hari isnin dan jumaat ada perhimpunan pagi, jadi i kena pergi awal sebab perhimpunan mula 7.30 pagi. hari selasa dan rabu i free sikit sebab petang tak de kelas. tapi semester ni i busy sikit rasanya. tapi jadual ni akan berubah. so, bersifat sementara je. kalau ade perubahan i update nanti...

1 comment: