TEMAN

Monday, January 31, 2011

Segan wal malu


jujur nye i segan sangat..maluuuuuuuu sangat..ngeeee..nak tau kan sebab ape...hmmmmmmm...last sunday,,Parents Incik Right datang rumah ...time tu pagi..dalam pukul 8...haih..dan dengan jaya nye anak dara ni baru bangun dari tidur...haih2...segan nye...oke..bangun cepat2..terus gi cuci muka..baru gi salam future in-law...and...masih berbaju tidur...ish2...macam mana la ye...borak2 agak lama jugak..ma and abah la yang borak..i jadi pendengar setia di tepi...cakap memang bila ditanye je..lebihnye i senyum je..:) senyum kan sedekah...kalau Incik Right tau ni mesti suke die tu...aunty risau kat i...alahai...segan nye i...emmmm...aunty ade bank in kan duit untuk i,,kadang2 call i tanye berita...emmm....macam mana i nak balas budi orang macam ni...:( segan...tu je dapat i cakap..tu je word yang i rase sesuai buat masa ni...emmm...

and untuk Incik Right,,kamu jgn risau k..orang baik kat sini..takde ngorat sape2 lagi...sayang kamu lagi..:) rindu kamu lagi...kamu baik2 kat sana..orang tunggu kamu balik bulan 4 ni..mau hadiah besar2 k..[joke oke] dont take serious..:)

No comments:

Post a Comment