TEMAN

Friday, January 28, 2011

Safely arrived

hei guys...:) tajuk macam i duk luar negara..o i dah sampai luar negara kan..heheheheh..tak2..i still kat Malaysia tercinta oke...cuma, i dah selamat sampai rumah..selamat berebut-rebut naik tren...well done to me! bukan senang tau nak rebut2 ni..selalu tak pernah berjaya..yeay!..i dapat rebut2 tau...suke2..yipppiiiii..[lompat2 girang]...selalu i ade incik bodyguard yang tolong rebut2 ni..i masuk je dengan selamat..tapi bodyguard dah pencen la....kene survive sendiri la...berfikir-fikir mahu upah bodyguard baru..penat jugak rebut2 ni...rase lain sikit balik kali ni..selalu bila dah naik bas, i akan hantar dua mesej..satu untuk ma, dan satu lagi untuk Incik Right..bagitau i dah dalam bas,mau gerak..tapi,,hari ini,,hanya satu mesej je i anta..hanya untuk ma...:)takde lagi untuk incik Right...oke..sedih plak..duduk tepi tingkap,,ternangis la...cepat2 lap..tak mau2...

hehehehehe..lepas tu,,seperti biasa,,bila dah berada dalam kenderaan ni..mata akan rasa berat mau tutup...hehehe...apa lagi..i tido la..tapi yang kelakar tu,,boleh plak terhantuk kepala ngn orang sebelah..adui..!dua kali plak tu...first time,,masing2 buat tak tau je..sebab ngntuk lagi..but for second time,,uishhh,,tak tertahan lagi mahu ketawa besar2.....ape lagi,,HHAHAHAHAh...

i sampai kat rumah dalam pukul 5 lebih...saudari baiah yang baik hati tolong hantarkan sampai ke rumah bersama dengan buah hati kesayangannye la...:) dorang singgah sekejap..borak sekejap dengan ma and abah...

i cuti CNY selama seminggu...tapi...even cuti kerja tetap jalan..i still pening2 ngn program yang i kene handle ni..haih...wish me luck dear.!
oke la...bye..:)

1 comment:

  1. alhamdulilah,,,
    slamat sampai da..
    yela..slalu ada pa tolong rebut kn..
    nie xde da..risau papa cyg nk naik rebut2 nie..xde pa nk jg...
    tp xpe..
    da selamat sampai..
    well done to you sweety..
    love u so much..
    miss u too..

    nnti skype ye..

    ReplyDelete