TEMAN

Tuesday, January 11, 2011

oh2..bahagiakah???

yes..!i dah senyum dengan sendiri..dah ketawa2..ketawa pecah perut....hiiiiii..~i dah baik darri sakit i tu..shuke nye i....tak rasa terbeban lagi...tenang.....macam mana i recovered???????????mestu u all nak tau ni kan...emmmm...since henfon sony c510 tu dah tak berbunyi..senyap sunyi...maksudnye dah tak de sape yang hantar sms or call..i cari sesuatu untuk lupekan henfon tu...jadi..i balik pada hobi lame.......ape die???......haaaaa...baca novel....hahahahah..mula2 i bosan nak baca..sebab otak masih tunggu henfon bunyi..memang tak bunyi la kan....bagusnye hari ni,,i pinjam novel daripada roomate i...tajuk plain jane...citer die buat i senyum2..buat i ketawa2...senyum2 feeling lebih2 la...suke..![lupe kan incik right],, die jauh mesti tak ingat kiter..[kiddding oke] mau i nanges guling2 nanti..oke..i tengah ingat hero novel ni yang konon2 pujaan Malaya..ohhh..i nak die juga..plissss...:)

eh..tapi,,ade kawan i tegur mata i macam tak cukup tidur..dan secara spontan rooomate and i gelak dengan dasyatnye..HAHAHAHA..bukan macam lagi..sememangnye...:) tambah plak bengkak sebab nanges2 tak henti2...[bukti i sayang boyfie i oke]..kalau baca ni,,konfem die kembang lebih....

yang penting,,i oke..!i suke macam ni....namoo sedih lagi oke[pujuk diri sendiri ni]


1 comment:

  1. u shud be happy dear. Later ya hubby dh ade phone, he'll text you, ok? ala, 20sen je nak msg tu. teheee. jgn sedih-sedih okay.. =)

    ReplyDelete