TEMAN

Monday, January 17, 2011

Meeting

Ibarat bekerja di office ade meeting bagai..jangan salah tafsir oke..ni meeting unit beruniform la...hehehe..KRS..kadet remaja sekolah....hehehehe...ramai-ramai la guru pelatih ni gerak gi third meeting ni...oke..penasihat bagi taklimat sikit.lepas tu share dengan we all tentang sejarah KRS ni...ish2..tak pernah termimpi pun I masuk KRS ni..haih..baju die kaler hijau..emmm..mesti rupa i macam ninja turtle bila pakai baju tu nanti..tapi before tu.. jom layan gamba untuk third meeting ni..:)





*dalam kelas baharu*

*mata bengkak*

hehehehe...:)

p/s: kamu,,orang tunggu kamu upload gamba time 1 january tu kat fb.kalau kamu ingat kamu upload la..emm tapi kalau sibuk tak yah pun tak pe..[takpenting]

1 comment: