TEMAN

Sunday, January 23, 2011

Loving you..


love, love, love,,heeeee..love u all oke..selepas sebulan berada di kolej baru ni, baru hari ni ade aktiviti bersama..pagi-pagi lagi dah bangun.some of us went for jog while the others waiting for breakfast..19 girls..spend time breakfast together..tapi, tak semua pun join...mereka yang bangun awal je and rajin nak turun berjalan semata-mata gi breakfast..hehehe..so,, bagusnye hari ni, i menjadi rajin untuk turun berjalan mencari breakfast untuk dimuatkan dalam perut yang lapar ni...ngee...

then, bertuahnya kami di sini, ada banyak pokok mangga yang boleh dipetik buahnya..so, apalagi kerja kami..lepas breakfast terus gi serang pokok mangga..dengan gigihnye mereka usaha kait buah2 tu ye..i jadi penonton setia dan pengutip buah mangga yang jatuh tergolek kat tanah..:) syok2...berjalan2 di pagi hari...

rancangan petang itu,,mau colek ramai2..colek tu tau kan????? oke.. i ll explain..makan buah pauh muda cicah garam belacan..tapi tak de la guna garam belacan tu..guna kicap+cili api+gula..yummmmmmmmyyyyy! faveret oke...then,,sesi photoshoot bermula...hai..we all memang sangat pantang jumpa camere..even it just 3.2 megapixel...kalau jumpe DSLR i tak tau la macam mana rupa nye nanti...hehehhe...oke..

do enjoy the pictures..!models sekalian yang cun, comel and meletup....:)

*hibiscus girls*


*love*


*manggo+garam belacan*


*camera addicted*

then, bye...:)

No comments:

Post a Comment