TEMAN

Monday, January 31, 2011

Holiday comes again


hai guys...:) dat day i posted entry safely arrived kan..kali ni nak share story i habis kan cuti dalam beberapa hari ni..:) last Saturday, my friend and i went to Kl..location: Lowyatt, TS, Jln Tar..common places kan..dia mau cari external and MP3..so, i kate oke...lagipun memang i kene pergi pun..kena jadi manual GPS untuk dia..:) hehehehehe..dia asal terengganu..so tak tau jalan kat KL..ooohhh..kami pergi berempat..me, my friend, her boyfir and my sis..luckily my sis mau ikut..kalau tak mau nganga i jalan sorang2 nanti..hehehehe..first place yang dituju ialah Lowyat..agak lama jugak stay kat Lowyat tu..dari pukul 11 sampai pukul 3 petang..emmm..i cari ink printer, webby, and headphone..[sume itu bakal di claim pada Incik Right] oleh itu, incik Right sila ambil perhatian oke..! habis duit i tau...beli webby ngn headphone tu...:) kami pergi naik kereta..her boyfie punye.. i tumpang je la ni...berjalan dengan dia sampai lenguh2 kaki..hehehehe...:)

then, we all pergi TS..dia mau cari sweater, kasut, nad baju2...oke..i cakap i teman u all pergi..tapi..sambil menyelam minum air..haihhhh..! ade gak yang i terbeli..oke..fine..tak boleh langsung tengok benda murah n cantik..pliss..kontrol tangan tu...ish3...i beli,,satu baju kemeja [same ngn kawan i tu and my sis juga tapi tak kan pakai sekali] heheheh..beli same2...then, i beli satu kasut..ni same ngn kawan i tu..dia pun beli juga..:) so i ade dua barang yang sama ngn dia..like! makan and solat kat TS...done here.!

oke,,dekat2 maghrib we all gerak ke Jln Tar..kawan mau cari tudung, kain pasang and handbag...hehehehe..last2 i jugak yang beli..i beli dua tudung untuk ma...:) anak yang baik..[oke,,.sila cubit si perasan ni]..

balik agak malam dan agak lewat..hailaaaaaa....takuuuttttt ma marah...bila sampai rumah je..ma senyum je..tak marah pun..abah pun tak marah..[masing2 muka pelik]...bagus2..ma tak marah..takpe ma tau keluar dengan sape..it doesnt matter..yess..! love u ma...

but,,Incik Right marah tau tak..hehehhe..sory2...len kali tak buat lagi...:)

jom tengok gamba ni..

*me,my friend*
*me*
sweet kan..:)
k la..done for this...see u all next entry k...love u..

p/s: love u papa..


1 comment:

  1. hihihi....marah sbb syg kat mama..:)
    muahhhh...love u cyg....

    ReplyDelete