TEMAN

Saturday, January 8, 2011

haila..sudah online dari petang,,tapi tak de rezki i hari ni.mungkin esok lusa datang la rezeki i tu..tak pe la...masin mulut..6 petang esok...:)

akibat mood yang on off ni..i pakai inai..hahahaha..kalau ma tau jenuh i nak cari asam jawa clean kan balik inai2 di jari ni..mimpi2 mau wawen anak raja Brunei boleh???hehehehe...pakai inai ni rasa nak kawen..[gedik oke] baik..sila cubit sekali..

oke la.. i dah penat sangat berendam lama2 kat bilik air tuh untuk hari ni..dengan sebaldi air mata kot..hahaha..[ngade2].. jadi mata bengkak ni harap surut dengan segera...

oke la..jumape u all sume esok lusa k..nyte..!mimpi indah2 oke..kalau boleh i nak masuk dalam mimpi sekali..

No comments:

Post a Comment