TEMAN

Monday, January 10, 2011

haih

eeeehhhh,,,baru plan nak puasa hari ni...tapi tak de rezeki...dah janji sama MAr...:( minggu depan orang puase oke...ABC....emmmmm..

ouh...pagi tadi i bangun awal dari biasa..biasa tu 5.30 pg, luar biasanye 4.30 pagi..[tak tido pun]...bila sedar je..terus online...takut Incik Right online..dua tiga hari ni tu la rutin..asal bangun je..online..haih..emmm..Tapi before skype, i bagitau nak gi mandi dulu..sebab tak selesa..sebelum tu sempat lagi gosok baju dan tudung..:) mandi terlama plak..HAHA..[bukan selalu lame ke??]..i masuk pukul 5 pg..kuar pukul 5.40pg..lame...sejuk..best...lagi pun period jadi mandi lama2..[over]..

tapi bila masuk bilik je..Incik Right dah tertido..dah offline pun..kesian tunggu lama...[sedih jugak]..tapi buat2 tak tau je...kalau layan susah nanti...tak de rezeki la tu..tak pe la...esok ade lagi, minggu depan ade, bulan depan ade, tahun depan pun ade..tenangkan hati sendiri...i sambung la buat kerja...kemas bilik..sapu sampah...kemas katil..then,,off lappy...

breakfast???? sebab semalam excited sangat nak skype i tak breakfast pun ...HAhA..i ambil lunch je tadi...[roti coklat gardenia]..kebetulan hari ni kene period pain..makan pun tak mahu...oke..kena marah lagi tak makan..tu i ambil roti..at least i makan...nanti i usaha makan oke...jangan risau...

hari-hari i excited sangat nak online...skype ke,, facebook ke,, tak pun blog ni ha...sampai i tak makan tak tidur...so,, i nak berhenti sekejap...hilangkan dulu feelings tak baik ni...lupakan dulu incik right...

lagi satu...sebabkan handphone dah tak berbunyi,,i plak call2 orang...:) call ma pagi tadi..soalan pertama..biase la..tanye anak die yang comel ni sihat ke tak,,oke ke tak,,makan ke tak...:) lepas tu..elaun dah masuk????? i jawab belum..hiii...ma kate kalau dah masuk,,belikan la handbag baru..handbag yang i bagi dua tahun lepas dah nak putus...:) baik ma...nanti kakak cari k...

owh..ini je la...i pun dah semakin baik..cume lengan kurus tibe2...gelang yang ma bagi jadi longgar...oke..kakak gemuk balik oke..:)



No comments:

Post a Comment