TEMAN

Saturday, January 15, 2011

eh....keciknye la hati i ni..takpe la lepas ni pam bagi besar..supaya die tak kecik dah...emmmmmmm... i ni sensitif sangat..[kontrol pliss]..hehehe...sebab ape ea i sensitif ni...????[lupe kan]...

oke la,,tu tak nak jadi isu,,isi untuk entry kali ni...i jumpe boyfriend baru la..! hahahahaha...
segak bergaya lagi da bomb..! angan-angan je ni...hehehehe..sebenarnye i tengah duk baca novel.heee..biase la,,,bila dah baca ni mesti berangan sekali..hero ni sangat la kaya..ade satu Audi, satu BMW M5 and M6..perghhhh..[mau satu boleh?]..sampai sudah jangan berangan la i dapat beli kereta tu..angan-angan bolehla..lain la dapat kawen anak raja mana2 yang sudi bagi i sebuah ke..keh3... hero ni perangai die same macam Incik Right...antara dialog die:

"jangan lupa makan, nanti gastrik susah. migrain ke??makan ubat cepat. takpe la. rehat la."

macam tu la..lagi satu perangai heroin die macam i je...jenis tak kisah sangat..bile orang tanye:

"boyfriend ke??"
dengan senang dan slumber nye:
"bukan la.."
hahahaha...hero konfem terasa la kan...i pun macam tu...:P tapi sekarang oke la....dah duk jauh ni..kena ngaku la...heee..

i still dalam proses sesuaikan diri dengan perbezaan masa ni..i ngantuk die tak, die ngantuk i tak..kalau macam ni macam la nak borak kan..sementara ni, i bangun awal pagi untuk skype..kire kena korban masa tido dalam 3 ke 4 jam jugak la..orang lain tengah mimpi best2 i plak tengah tunggu incik right tu online ke tak..mule2 dulu i ambil migrain pill before gi kelas..sebab sakit kepala la tak cukup tido ni..takkan i nak pergi kelas dengan muka monyok yang tunjuk i ni tengah sakit kepala sangat kat semua orang..tak patut la kan...:) lame2 dah biase...tapi memang tak cukup tido...kadang2 geram jugak,,,die dengan jaya nye berjaya mencukupkan masa tido tanpa diganggu oleh cik yang comel ini,,tapi masa tido i plak kena ganggu..*geram*...nak buat camno...nasib la...hehehehe....tapi ni untuk sementara die kata...ye la..sementara ni...

No comments:

Post a Comment