TEMAN

Friday, January 21, 2011

Card


hai...lame tak update..rindu i tak??????? i rindu u all oke...emmmm..ape cerita ye...heeeee...oke..hari ni i nak share pasal a piee of paper which we call it as card...sepanjang i kaan dengan incik right ni,,die pernah bagi satu je kad..:)hehehe..kad birthday...emmm..sweet..tulis tangan lagi...mau tengok????

*ni die*

*lihat---tulisan tangan incik right*

emmmm....even die bagi satu kad je..tapi die sangat banyak bagi hadiah..pemurah..:) thanks ye dear..! each present always make me smile..but i don t deserve it. i just need u to stay by my side for the rest of my life..

ni plak kad yang tak pernah i bagi..beli tapi tak terbagi.....(*,*) tengok la....








gambar bawah ni,,,,the ring..couple ring..so, this one is mine...cantik kan???kotak tu..:) ade engraving name sekali..incik right la nak sangat buat tuh...dah tu tak reti plak tawar harga..haih...


*mine*


p/s: keep my promise.....wait for u.......

2 comments:

  1. insyaAllah. if u both are meant to be together, u will be together at the end. pray for that. =p

    ReplyDelete