TEMAN

Saturday, January 8, 2011

:::


Hidung masih merah, mata masih bengkak, ape jadi dengan i ni...dari 46kg i dah jadi 40kg.mendadak berat badan turun.takpe,i senang naik dan senang turun.mampu untuk naik kan berat badan tu. emmmmm..mood untuk berblog ni off kejap..sebab tu i dah jarang update.sebab tak tau nak tulis ape. dalam minda masih kosong even dah seminggu i dekat sini. i ingat, i cukup kuat. rupanye tak. cuma satu, i masih boleh senyum dan gelak-gelak depan kawan-kawan ni. masih tak pandai nak cerita apa i rasa dengan orang lain. this is the only medium that i ve to share my feelings. tu pun kalau ade yang sudi baca..tak sangka macam ni i jadi. makan pun on off. i boleh bertahan selagi tak de sape pesan dekat i untuk jangan sedih, untuk kuat. kalau pesanan tu menjengah telinga mesti i terus nanges. kalau kawan i mampu kenapa tak i?? lagi besar dugaan die. orang yang die sayang pergi terus tinggalkan die. i ni baru ape je..bila rasa sedih i, tempat i tuju bilir air.mandi lama-lama. i kurangkan duduk sorang2 dalam bilik. cari kawan untuk borak atau ape je..asalkan i tak duk sorang2. kalau i mampu, i jahit otak i supaya i tak ingat sape2, i jahit hati i dari rasa sedih yang berterusan macam ni. lagi satu i bertuah jugak, kalau balik rumah lepas ni dah tak jumpa stesen bank negara tu. buat masa ni i sibukkan diri dengan macam-macam aktiviti kat maktab ni..sukan, melawat sekolah, aktiviti mento mentee dengan murid-murid sekitar Melaka. harap i cepat baik dari sakit ni. sebab susah nak tumpu pada kerja dan belajar kalau condition masih macam ni. bertuah jugak ada kawan-kawan yang baik dekat sini. bertuah jugak ada bilik air yang cantik dan air yang sejuk. buat i kerap gi mandi tenangkan diri. [terapi air kot] doakan i. tak mau macam ni berterusan.

No comments:

Post a Comment