TEMAN

Monday, January 10, 2011

baik

Alhamdulillah..hari ni i oke sikit dari semalam..dah berhenti nanges sorang2..dah berhenti nanges dalam bilik air..ma risau dengan i.. tapi ma tak tanye i...nasib baik..kalau tak i tak tercakap nanti..ma tanye adik i, sama ada i oke ke tak..dengan adik i tak de sorok ape2..kalau sedih i bagitau sedih..kalau suke bgtau suke..kalau gadoh pun bagitau gadoh juga..tapi nasib baik adik i baik, dia bagitau ma i oke..makan sume oke..[nasib ma tak tau blog ni]..

kakak oke ma..amik masa..tapi kakak mesti akan oke. dun wory.. hari ni dah boleh makan..tapi..bukan makan berat..i tak tertelan lg..hanye vico dengan biskut jacob..tu pun buat i kenyang sampai sekarang...

to Mar, Ami and Beah,, dun wory k.. orang oke...MAr thanx beli kan kuew teow bihun tomyam Tesco tu..orang makan dalam 4 sudu semalam..selebihnye orang bagi asilah makan. sory k..masih tak tertelan lagi..i ll be fine..Maggi kamu tadi pun sedap..thanx juga...maaf sangat...orang cube k..dah tak nanges..orang dah oke sikit..mata dah surut sikit.. even still ade kesan...jgn risau org...

owh..hari ni skype dengan Incik Right..lame jugak..dekat lima jam...tapi incik right tido..takpe..asalkan i nmpak muka die..so it s fine..semalam, i tak tido..[teror tak] haha..tak boleh tido..ape tah i pk...tapi hari ni i oke...

Roomate, orang oke...jgn risau..orang dah makan la masa asilah g library tu...:)


No comments:

Post a Comment