TEMAN

Friday, December 10, 2010

.....TS and adik-adik.....



*adik excited*

hai2...:)
hari ni ada masa free untuk post kat blog ni..:)
sebelum ni internet super duper slow...jadi tak dapat post anything for you guys..!
sory sangat oke....i gune broadband je...:)
nanti i dah kaye raye,,duit berkepok..i post hari2 untuk you all oke..:)
*bajet famous la kan*

oke la...
last wednesday, i went to Time Square or TS with my little adik-adik..:)
adik-adik i kan ramai..3 orang tu...so,, saje2 nak bawak mereka itu berjalan especially the only hero in the house yang jarang dapat naik train pusing Kuala Lumpur yang indah sibuk itu..hua....
oke...i confirm la jadi tourist guard untuk mereka itu...sebab mereka tidak tahu jalan..even my second sister baru je melepak di TS tu beberapa minggu yang sudah..huhuhu..
dia sangat la cepat lupa..:)
nasib baik la ade kakak yang super cute ni tau kan..heheheeh..perasan plak..:)

bertolak dari rumah agak awal sebab tumpang abah pergi kerje skali..:)
tapi pagi tu abah aske me to drive the car...yeeeeehhhhhhhaaaaa...!
syok woooo..!dapat kepercayaan untuk drive the car..:)
sonce i dah agak terror ni bah and ma on je bile i nak drive..hahahahaha
oke back to the story..:)
dari stesen komuter we move to KL sentral untuk tukar train...ambil monorel plak...
sampai di TS tu pun awal sangat...huhuh..so we all just snapping2...heheeheehhe...macam tak biasa plak kan...
oke..dah2...bila dah agak banyak kedai yang buka kami pun jalan2...:)
adik super happy la kan..:)
lepas tu,,adik macam dah penat jalan..so i decided to watch the movie je la...

so pilihan movie adalah...jeng2,,!
*NGANGKUNG*

hehehehe....
oke bajet cerita tu kelakar la..tapi sebenarnya seram lagi lebih dari kelakar die...
woooooooow..!adik takut tutup2 mata gune topi.,.hahahahahahahah....

on the way balik...terserempak dengan kawan dan merangkap blogger jugak...:)
mardeamd7 and am-o-am..huahua....

oke...ini lah pictures yang sempat di rakamkan..yehhh...happy viewing..:)

*kami berempat*

*simple2..*


*tiket-tiket*

*holding adik*


1 comment:

  1. : uih..sebesar-besar TS tu pn boleh terserempak dgn mar ke?

    ReplyDelete