TEMAN

Monday, December 27, 2010

Tinggal kan Incik Right

Waaaaaaaaaa.....kalau betul jadi macam tittle entry ni nanges guling2 tau tak.......jangan salah sangka ea...:) [suke la incik Right tuh kalau bace ni]................................ oke...sebenarnye i balik kampung la...LOL....heee..tu kene tinggalkan incik right..sory ye..tak boleh bawak u skali..;p semak kereta nanti...hahahahaha...wekkkk..;p tapi tunggu i oke...i balik jugak nanti jumpe u....

so...while,kemas2 umah before bertolak balik last Thursday,,incik Right datang rumah..mau lihat muka ini budak comey sebelum budak comey ini balik kampung...peraaaaaasaaaaaannn..! hahahahaha...oke..sila la bagi satu dua cubit untuk i tak jadi perasan lagi..

yang pasti,,,muka Incik Right super sedih..haila..naamooo sedih....:) u sedih i sedih tau tak.. sampai ma perasan la muka incik Right sedih2...siap tegur lagi...alahai....super touching plak i....*sila tahan airmata kamu..depan semua orang ni...jangan nanges plisss* hahahahha..oke...tapi i yang nanges..aduhaiiiii..macam mana ni...baru tinggalkan dua minit dah nanges2.....

tapi...i sempat jugak la pose untuk dua, tiga, empat, lima, enam dan seterusnya gambar..heee..tu tak dapat ditinggalkan..sangat pantang jumpe camera..tak kesah la camera tu bukan DSLR..haiyak..!i konfem tarak mampu lagi mau beli itu DSLR..yang ade *sony 3.2 mega je*

tu pun dah penuh dengan gamba i yang super comeee..! *oke sila cubit lagi skali..*

orait....sila view piccer budak comey ini..:) tapi unlucky takde gamba incik Right yang sempat dirakamkan....rugiiiiii sangat..kalau tak u all mesti boleh tengok muke sedih yang sayang kat i tuh....heeeee..oke sekali lagi cubit plissss...!





*sayang adik*
-
-
-
*bergaya seketika*
-
-
-


*posing-posing*
-
-
-

*moolat*-
-
-
-
*in the making of me*

Sekali lagi..terima kaceh manyak2 sudi baca blog i..muaaaahhhh..:p

1 comment:

  1. sediyh la yg...smggu xjumpe...balik nnti nk jumpe jgk lg...

    ReplyDelete