TEMAN

Monday, December 13, 2010

shades contest...


hai2,,,
ni kali kedua aku ni tag oleh cik pja ismail untuk join contest..:)
minat sungguh die dengan contests ni...
luckily,,aku pun di tag skali...time kaceh ye..(*,*)

kali ni shades contest yang dianjurkan oleh MISS GENIT..
if u all wanna to join just click her name above oke..:)
contest ni gile menarik...:)
sebab i pun memang suke pakai shades...heheheeheheh...

so ni la banner yang Miss Genit wat...:)
for this contest,, i gune dua gambar sebab tak tau nak pilih yang mana satu..
hahahahah...*tamak di situ*
oke 1st picture ialah.....
jeng...jeng..jeng....

ini lah dia...
gambar ni masa on the way nak pergi ALG Germany Dinner..
me and Mr Right...
sementara tunggu tu, kami pun ambil la gambar...:)



ni plak gambar kedua...
gambar ni diambil di Taman Metropolitan Kepong..
time ni tengah exercise sebenarnye..tapi sempat lagi nak snap satu dua gambar..:)

oke....
itu je..oleh yang demikian...
i tak nak la i je dapat peluang join contest ni..so i nak tag mereka-mereka di bawah untuk join sekali...
(*,*)

mereka yang bertuah adalah...:)

try la join..syok ooo...sila la tayang shades kamooo..:)
i pun mau tengok..:)

2 comments: