TEMAN

Thursday, December 23, 2010

Sensitif Terlebih...

oke2...i jadi sensitif plak...sensitif yang mengada-ngada..rasa macam tak perlu kot nak sensitif nak touching lebih2..benda kecil je kot..yang buat i nanges2 satu malam..mata bengkak2...haila..!
ape la....yang paling penting....nak nanges kene sorok2..maklum la tidur tiga orang dalam satu bilik ni...so..cover line sikit..tapi terlepas gak bila rasa hidung dah macam sesak nafas tu...

"ayong selsema ke?"
"a'ah la..sejuk la ni"

"pil selsema kat bilik ma"
"emm,, tak pe esok elok la"

baik nye cover kan....
nanges sebab ape ea??soalan ni mesti ade dalam otak you all kan...
oke la.. i sensitif sangat yang ngada2 ni sebab i tak tau dia dah beli barang ...
i betul2 ingat dia tak beli lagi..hai la..benda ni pun nak jadi isu kan..lantak la nak cakap ape...
oke ..fine la ngada2...
sebab ape...sebab rase macam dia sorok..sebab kalau i,,,dia bising kalau sorok2...

kebetulan i tau pun masa duk tengok2 shawl.. masa tu dia pun sibuk duk cerita shawl yang dia beli..glove yang dia beli..kasut..and what so ever,,,oke..i buat2 pekak..buat tak tau..

lagi pun memang salah i pun,,sape suruh tak tanye.. kes mulut berat...
lantak la...

tak payah cerita dah la...
tak nanges dah pun..mata pun dah tak bengkak dah...
i pun tak nak lah tau ape yang u beli..:)

anyway.. ni je i nak tulis...
gedikkk kan...hahah...peduli ape nak cakap ape...

oke..thanx untuk yang sudi baca...
nak bercerita memang takkan terbukak mulut ni..lagi pun nak cerita kat sape..tak de sape pun nak dengar..
:)

3 comments:

  1. meh..mau pinjam bahu..nanges kuat..smpai leleh hidung boleh???

    ReplyDelete
  2. hehe..kna lapik la camtu..nanti jadi peta dunia pulak

    ReplyDelete