TEMAN

Sunday, December 26, 2010

Jalan Dengan Incik Right Lagi.


Actually, ni sebenarnye cerita last Monday aritu...berjalan tak ke mana pun ...are rumah je la...cume masa tu la kami guna untuk sama2 sebab Incik right tu mahu pergi sudah...huahua...
pergi Sungai Buloh,,betul kan tapak kasut tinggi i...sebab tapak sudah haus la..*kuat jalan*...ngeee..~ kami jalan2..sampai kaki lenguh2..:) borak-borak,,makan-makan,,,

makan-makan di Mc Donald Rahman je... (*,*) borak sambil makan sambil main lappy..heee..incik Right mahu susun semua fail yang ade dalam external baru tuh..haiyak..~manyak komen...
yang ni tak kene,,yang tu tak kene,,sume tak kene....then,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"Papa susun kan la ye."
"Boleh je."

hahahaha..yes2..! Atuk sudah stuju mahu susun kan...yeeehaaaa..!syok2...:)
Sayaaaaaaang atuk lebih la..~

oke la..u all mesti dah tak sabar nak tengok gambar-gambar i dengan incik Right kan..?!
[mengaku cepatttt..] heeee...

jom view..


*tengok album*
-
-
-
*me*
-
-
-

*die sibuk jugak nak bau*
-
-
-

*Kasut dah Oke*
-
-
-

*Mc D*
-
-
-

lepas tu kami balik la...heeeee..balik petang2 dah..nak dekat pukul 7 jugak la..lagi pun keluar pun dah tengah hari or petang jugak la...:) sweet tak??? [cakap sweeeeeeeeettt jugak i tak kira]...sebab i memang sweett..atuk tak la..i je...:) hahahahah..atuk jangan marah oke... sayang u ~,~

notakaki: jangan sedih atuk ea...:) u nanges i nanges jugak..dah penat study and struggle untuk sampai tahap ni..sampai bengkak2 mata nanges tau result yang gempaq2...jangan sedih nak pergi..janji tunggu u....(*,*)

1 comment:

  1. papa tggu sayang jugak....muaaaahhh,,
    love u so much sayang...

    ReplyDelete