TEMAN

Saturday, December 4, 2010

.....Go_go_go Kart.....










hellooooo babe..!
i still blushing dengan entry yang lepas....*muka kebas*...
hiiii~...maluuuuuu wooooo....

oke..cukup cerite yang lepas...
for this entry, i m going to share with u about CIMA Sport Day,,wooooohooooo....
i tak main pun la..heheheh...tapi i tengok the teams main..
kire i pun berpeluh2 jugak la..
berpeluh sebab ape?????????
heheheheh..as usually lorh...snap2..hiiiiii~
actually sport day macam family gathering for anak syarikat CIMA la....
Abah works as technician there..:)

the Details:
Game: Go Kart
Venue: Stadium Melawati, Shah Alam (i guess,,,)
Participants: PSN CIMA and Concrete Team...

the sport day ni dianjurkan oleh CIMA...
they played by team..
each team has 4 members..
woooooow..i tersangat la excited nak tengok...
before ni pun dorang ni suke buat sport day ni...dulu main bowling, go kart, and pen ball(betul ke tak i eja ni??)
the games start around 8am..(janji Melayu)
tapi dah name janji melayu kan..so it starts around 10am...
hahahaha..sangat la lambat...sebab tunggu some partipants yang tak sampai lagi...(*,*)
heheheeheheh...
so sementara tunggu tu i snap2 la picture..:)
oke done for it..!

after safety briefing..they choose their team's car...
how????
emmmm...
just simply ask ur group member which look bigger than the others to sit in the kart...:)
lepas tu,,they have 20 minutes to try the kart..:)
so..i pun ambil la gambar abah yang tengah try2 race tu...:)

oke....
so,,here are some pictures for u to enjoy...:)
happy viewing..:)

*abah-first round-*
-
-
-
*Abah lagi*
-
-
-
*combination*
-
-
-
*lil sis-me-adik*
-
-
-
*adik-me*
-
-
-
oke,,
next.....
thanks Am-o-Am, fatendangulagula, afidatulashila, sebab followed my blog..:)
thanx2 manyak..^^

thnax utk sume yang baca jgak..:)

3 comments:

  1. wow.bestnya dpt tgk tp lagi best kalo dpt duduk dlm kereta kecik tu..;)

    ReplyDelete
  2. ehh, ni kat mana? sebab tak tau pun..Y__Y'

    ReplyDelete
  3. oda: sgt best..rase mau terjun dalam itu go kart...kurang bernasib baik untuk race sekali...pekerja shj dibenarkan..:)

    Pja: dekat je dengan stadium shah alam yang besar tu..boleh kata sebelah la..:)

    ReplyDelete