TEMAN

Sunday, December 12, 2010

Give away akhir tahun By TOK ESAH

hai2....
sekali lagi i ditag untuk give away..:)
thanks Miss RRR yang sudi tag i untuk give away akhir tahun tok esah ni...
entah nape,,,
tibe2 banyak plak contest and give away....
bagus jugak...orang share rezeki ni..murah rezeki mereka nanti...:)

if u all want to join just click TOK ESAH untuk tahu syarat-syarat nye...
syarat untuk penyertaan die mudah je...
so.. jom la join ramai2..:)



berikut ialah azam i untuk tahun 2011:

Azam saya untuk tahun 2011 ialah berjaya dalam pelajaran, berjaya jadi guru yang proaktif, berjaya berjimat cermat dalam perbelanjaan, berjaya membeli hadiah untuk ma dan abah, berjaya untuk beli baju untuk adik-adik macam yang sentiasa saya buat, berjaya membanggakan ma dan abah, berjaya menyimpan duit untuk masa depan, berjaya mengikut jadual, berjaya menghias bilik dengan idea dan bajet sendiri.

harap-harap, azam 2011 ni dapat i capai dengan jayanya sebab dah banyak perkataan berjaya kat situ...amiiiiinnnn..~

oleh itu,, mereka di bawah ni telah i tag to join the give away..lagipun i nak tau ape azam u all wahai cikgu2 sekalian..:)

2. Yuyue
3. Maisya

2 comments:

  1. salam, TQ yer sudi join.. i/allah kalu ada rezeki mane tahu menang nanti... hehehe

    semoga tercapai azam tuh..

    ReplyDelete
  2. samer-samer..amiinn..harap2 ade rezki nye..:)

    ReplyDelete