TEMAN

Friday, December 31, 2010

Enam Hari.


enam hari je lagi....oke...i dah separuh sedih ni....haila...macam mana ni....takmau2....takmau sedih....sekejap je..rase hari tu macam berhari-hari je lagi,alik-alik dah kurang lagi seminggu..tapi i ade lagi sehari je tengok muka die depan2 before balik Melaka...cepatnye masa berlalu..sekelip mata je. emmmmmmm....
mood semua pun macam sedih. ma pun buat ayat sedih2 je dekat i...haih...[keluhan berat]......
hari nak balik kampung dah nanges...tu baru tinggalkan atuk tu kejap..emmmmmmmmm

nanti i mesti rindu,,,,,
sebab dah tak de sape2 nak jemput i balik...selalu i balik dia yang jemput..bila tengok stesen bank negara tu..mesti ingat u nanti...
nanti mesti rindu,,,,,,
sebab dah tak de sape2 anta sms every single minutes to say hi,,,how r u??what r u doing???
nanti mesti rindu,,,,,
sebab dah takde sape2 call setiap malam to say goodnite....
nanti mesti rindu,,,,,
sebab dah tak de sape2 nak cari gadoh lagi......


2 comments: