TEMAN

Wednesday, December 29, 2010

emmmmmmm

hai2....pagi...morning.....tibe2 hari ni dapat online pepagi macam ni..:) peluang yang best macam ni tak boleh dilepaskan...betul tak.????! heeee..~bila pagi2 macam ni otak sangat fresh nak cari idea tuk tulis kat blog nih...sangat suke..:) tapi tittle dah tak tau nak taruk ape..so,just emmmmmm yang ade dalam kepala..jadi itu je yang keluar as tittle...huahua..sangat malas untuk berfikir...

ape yang nak share hari ni or pagi ni...ade kat bawah ni....nampak tak??nampak????nampak ke tak????? bagitau cepat....sape tak nampak angkat hidung plizzzzzz...heheheheheheheheh....

ni la die....ape yang i nak share dengan u all sume ni...external hard disk..:) sudah lame idam2 mau beli tapi baru sekarang dapat..terima kaceh incik Right...:) sangat suke...external nih incik right yang pilih warna...i pilih brand die..BUFFALO...bukan kerbau ea....dah lame minat brand tu..:) mesti ramai tak pernah dengar kan...:) ceh..[poyo macam selalu je dengar] ....

oke..ni sebenarnye hadiah daripada incik Right..hadiah untuk ape????mesti u all tertanye-tanye kan....[teka,,,teka,,,teka,,teka,,]








dah penat teka???????
oke la..i bagitau...baik tak i????heeee..hadiah sebab pergi dinner dengan atuk tu la...kira macam rasuah la jugak....:) kalau i pergi n menang prom king and prom queen tu dapat external..yeayyy..! i menang tau..tapi incik right yang buat bagi menang...heheheheheh..i dapat hadiah die...happpyyyyyyy tau takkkk....

thanx manyak2 ye....

2 comments:

  1. wawawa, hari tu k.pja nak beli yg putih jugak but rasa mcm merah auuum menyerlah sikit. but white niceee kan? =)

    ReplyDelete
  2. niceeee sangat kak pija..tapi ssh nak jg..haila..merah menyerlah..suke jugak..dari jauh boleh nampak woooo..!kak pija punya sama ka ngn mira punye????:)

    ReplyDelete