TEMAN

Tuesday, December 28, 2010

Dating ma abah ;p

semalam, i bertolak balik kampung abah..(TiTi Serong).. tak de la jauh sangat dari kampung ma..ma dekat Simpang Ampat, Seberang Perai.. around half an hour je dari kampung ma..hehehehe..senang je kawen dekat2 nih..nak balik kampung tak de la nak berkira-kira sangat....rumah dekat2 jer...macam mana la i dengan incik Right tu nanti ye..[Pk same2 jap]...tak pe..incik Right cangat baik..:) kiter gilir2 la yerk..(*,*)....oke2....sambung cerita tadi...

On the way nak gi kampung abah tu,,singgah la kejap dekat Pekan Parit Buntar lama...kejap je..adela dalam 10 minit..kejap sangat kan..??? tibe2 nampak tempat tu cantik..jadi kami singgah la..then,,seperti biase la anak2 yang comel ni..camera ready..1,2,3 snap...snap,,snap,, snap...oke..adelah dalam 4 5 gambar kat situ..emmmmmm...[rase macam lebih jerk] hehehehehe....


*Muahhhh*

*Shades oke*

*enam-enam*

*kedai lame*

*hanya dua dara oke*



lepas tu, terus cari barang dapur untuk tok wan dan tok..maklum la,orang tua,,dah tak larat nak prepare semua..so,,kami beli siap2 makanan untuk dinner...:) sekali untuk tok wan dan tok la..:) semalam, borak2 jer dengan tok wan... hehehehehehe..

itu je la....cantik kan gambar2 tu....
nanti i update pasal i pergi tanah abah..:)
oke..ini jer..len kali kiter story lagi...thanx ye sudi baca..:)

No comments:

Post a Comment